leyazaini 4eva after

leyazaini 4eva after

leyazaini foreva after

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 04, 2008


depo petroleum @ tganu... otw to KT


Ni ngan member group mase ngan HR Capital. kumpulan paling mantap!! huhu... perasan lebih


ni dengan ms. liz.. fasi from HR CAPITAL


with Tn. Hj Mat from Biro Tatanegara


discussion ke sesi fotografi nih????

tanam... jangan x tanam!!


ni kat lata belatan.. x sempat mandi pun! tipah tertipu!! huhu.....


ni ngan mus. tengah nak kenen ngan adik aku!! hehehe....


ye... pegawai pertanian yang cemerlang, gemilang dan terbilang! yela tu.. org lain bz tabur benih. aku sibuk nak posing!!


ngan roomate gua.. faezah. sambil bergambar ngan Hj Mat. pengarah PLPP Besut

alhamdulillah.... sejuk perut mengandungkan dia


ni kat PD


babah tgh shot kat roof top KLCC


Ni kat grand continental KT - attending the orientation for new coming AO


GAMbar family @ bowling centre selayang...

nengok nih... tgh buat muke x puas hati!!!


with kak dib.. mase shot 3G. kak dib mmg sporting habis.. n x sudah2 menggeram harief... siap offer kalo aief nak act for her next drama


A...cakk.... ni time mood ok!!


berendam sambil tunggu babah aief habih shot..
dah kecot segala x nak gak naik... geram betul!!


ni pun muke tengah tension... panas!!

Monday, January 21, 2008


at banting bowling centre.....
" kiteorg ni mmg suka bowling.. aku x la pandai manapun . tapi ble la nak teman hubby.. xla dia boring.. hehe. satu tips utk pastikan kita yg x bape pandai main ni menang at least satu game wat2 la merajuk or kata kalo x bagi menang pas ni dia main sorang2... so nak taknak dia terpaksa gak bagi menang... haa tu la caranye aku selalu menang.. hehehehe"
My baby..... the soul of my life